У Вінниці вшанували пам’ять визволителів України

У Вінниці вшанували пам’ять визволителів України

Фото
Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю з нагоди відзначення 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників відбулося покладання квітів та вінків до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО на Європейській площі.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

«В рамках відзначення в області 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників у Другій світовій війні 1939-1945 років, відбулося урочисте покладання квітів та вінків до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО на Європейській площі. У заході взяли участь керівництво області та міста, ветерани Другої світової війни, інваліди та діти війни, представники організацій громадянського суспільства, учасники антитерористичної операції на сході України, військовослужбовці Збройних сил України, духовенство, громадські активісти, мешканці та гості міста», - йдеться у повідомленні.

На Вінниччині вшанували загиблих оборонців / Фото: vin.gov.ua

Згідно з повідомленням, учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх оборонців України, які загинули, захищаючи рідну землю.

На честь визволителів і борців за незалежність України взвод Почесної варти командування Повітряних Сил у супроводі військового оркестру пройшли урочистим маршем по Європейській площі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-