У Херсоні за борги можуть вимкнути комунальні підприємства та ліфти

У Херсоні за борги можуть вимкнути комунальні підприємства та ліфти

Укрінформ
У Херсоні працівники обленерго 29 жовтня розпочнуть відключення міських комунальних підприємств-боржників, а також комунального освітлення та ліфтів, що обслуговуються цими підприємствами.

Про це повідомило АТ "Херсонобленерго".

"АТ "Херсонобленерго" змушене повідомити, що через недотримання боргових зобов'язань комунальними підприємствами із 29 жовтня буде проводитися відключення адміністративних та господарських будівель, комунального освітлення та ліфтів боржників. Керівництво підприємств-боржників було своєчасно повідомлено про можливість припинення електропостачання через борги за уже використану електроенергію. Попри це "Херсонобленерго" не отримало виплат на свої рахунки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в обленерго, "енергетики йдуть на крайній захід – вимушене відключення - через те, що ніяких інших шляхів врегулювання ситуації вже не залишилося".

Читайте також: Уряд компенсує комунальні платежі сім'ям, які не встигли оформити субсидію

За інформацією компанії, станом на 25 жовтня 2018 року комунальні підприємства Херсона заборгували за спожиту ними електроенергію понад 2 млн гривень. Зокрема, КП "Дніпровський" виконавчого комітету Херсонської міської ради має борг у сумі 1 млн 12 тис. 137 гривень, житлово-комунальне підприємство ЖЕК №11 – 244 тис. 774 гривні, комунальне підприємство "Центр" виконавчого комітету Херсонської міської ради – 260 тис. 692 гривні, житлово-експлуатаційна контора №1 Суворовського району – 233 тис. 306 гривень, комунальне підприємство "Таврійський" виконавчого комітету Херсонської міської ради – 157 тис. 793 гривні.

Фото: Херсонобленерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-