ЦВК виділила 35,4 мільйона на вибори у тергромадах

ЦВК виділила 35,4 мільйона на вибори у тергромадах

Укрінформ
ЦВК затвердила розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам у сумі 32,147 млн грн на проведення перших виборів в об'єднаних тергромадах та 3,302 млн грн на додаткові вибори в ОТГ, призначених на 23 грудня.

Відповідне рішення ЦВК ухвалила на засіданні у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні Центральна виборча комісія затвердила розподіл субвенцій на проведення виборів і на виготовлення списків виборців та запрошень органами Державного реєстру (виборців - ред.). Якщо говорити про цифри, то на проведення перших виборів (в ОТГ - ред.) видатки становлять 32 млн 147 тисяч гривень, а видатки на проведення додаткових виборів становлять 3 млн 302 тисячі гривень", - поінформував заступник голови ЦВК Євген Радченко.

За його словами, розподіл цих коштів на громади здійснюватиметься за раніше встановленим порядком з урахуванням кількості виборців.

Читайте також: ЦВК призначила вибори у тергромадах на 23 грудня

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія 12 жовтня призначила перші місцеві вибори у 125 ОТГ та додаткові вибори депутатів 26 сільських, селищних рад об'єднаних тергромад.

Протягом трьох попередніх років, з 25 жовтня 2015 року до 29 квітня 2018 року, в Україні було призначено перші місцеві вибори у 707 об'єднаних територіальних громадах. Таким чином, після проведення виборів 23 грудня 2018 року загальна чисельність призначених перших виборів в ОТГ становитиме 832.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-