Питання агробізнесу в центрі уваги форуму, який розпочинає роботу у Вінниці

Питання агробізнесу в центрі уваги форуму, який розпочинає роботу у Вінниці

Укрінформ
У Вінниці в четвер, 25 жовтня, відкривається Аграрний форум «AgroVin2018»

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила член оргкомітету форуму - керівник центру підтримки бізнесу м.Вінниця, президент Вінницького клубу ділових людей Надія Лисецька.

«Аграрний форум «AgroVin2018» може вважатися однією з найбільших подій центральної України у сфері АПК, адже він зібрав власників та топ-менеджмент агропромислових підприємств, виробників і постачальників техніки, а також найкращих фахівців у сфері інноваційних технологій та систем захисту в сільському господарстві. Тут присутні люди, які приймають рішення і задають тренди в аграрній сфері, і на цьому майданчику матимуть можливість для відкритого діалогу, обміну думками, досвідом та налагодження ділових контактів», - розповіла Лисецька.

За її словами, у форумі, який триватиме упродовж двох днів, беруть участь понад 350 керівників та менеджерів аграрних підприємств з Вінниччини та інших областей центральної України. Вони  ознайомляться з досвідом реалізованих проектів з державної підтримки агропромислового сектору, а також з міжнародними програмами підтримки, якими вони можуть скористатися, і вивчатимуть перспективи розвитку суміжних галузей.

Читайте також: Конфіскація авто за роботу без ліцензії: Таксисти - проти

У ході форуму окремим блоком розглядатимуться питання оренди, купівлі та продажу землі, експорту та імпорту аграрної продукції, логістики,  фінансування та інвестиційних програм, а також впровадження сучасних технологічних рішень, інноваційного садівництва та біотехнологій і організації переробної промисловості на підприємстві.

Програма форуму передбачає панельні дискусії, а також виступи провідних фахівців з України та міжнародних партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-