Представники Ради Європи обговорили співпрацю з владою Донеччини

Представники Ради Європи обговорили співпрацю з владою Донеччини

Укрінформ
У Краматорську делегація представників Ради Європи в Україні на чолі з Даніелем Попеску обговорила питання співпраці з Донецьким регіоном.

Про це 24 жовтня на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць.

«Підвищення спроможності місцевого самоврядування - як фінансової, так і проектної; стимулювання розвитку управлінського ресурсу на рівні громад; підтримка процесу децентралізації та активне залучення у суспільно-громадське життя тимчасово переміщених осіб та національних меншин. Такі напрямки спільної роботи окреслили під час зустрічі з делегацією Представництва Ради Європи в Україні на чолі з Даніелем Попеску», - написав очільник області.

Читайте також: На Донеччині цьогоріч відремонтують 100 кілометрів доріг та 10 мостів

Він зазначив, що ДонОДА напрацювала стратегію розвитку області, створила інвестиційний паспорт - його презентуватиме на конференції донорів, яка відбудеться найближчим часом.

Говорили і про взаємне зацікавлення розвитку інтеррегіональних обмінів та поширення позитивних практик громад. Куць наголосив, що дуже потрібна координація дій різних міжнародних організацій.

Читайте також: Послу США на Донбасі розповіли, як Росія блокує Азовське море

Голова обладміністрації подякував представникам Ради Європи за співпрацю та підтримку європейських прагнень України та висловив впевненість, що надалі вона лише посилюватиметься.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-