У Тернополі стартував опалювальний сезон

У Тернополі стартував опалювальний сезон

Укрінформ
Запуск системи опалення для подачі тепла в будинки та інші установи міста розпочався у Тернополі.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

«У зв’язку з пониженням середньодобової температури зовнішнього повітря дозволити комунальному підприємству теплових мереж та підприємствам, котельні яких забезпечують теплопостачання житлових будинків та об’єктів соціальної сфери міста, розпочати з 22 жовтня опалювальний сезон для населення та інших споживачів, а також для лікувальних закладів, шкіл і дошкільних закладів Тернополя», - йдеться у повідомленні.

Для проведення технічних робіт фахівцям дається три доби, тож тепло у тернопільські багатоповерхівки прийде не одночасно. Водночас, як повідомляють комунальники, тепло уже подано в дитячий будинок «Малятко», перинатальний центр, обласну дитячу клінічну лікарню.

Читайте також: У Києві розпочали підключення будинків до опалення

Всього в області, як повідомили кореспондентові агентства в обласному управлінні ЖКГ, до зими підготовлено 1310 котелень і 45 центральних теплових пунктів.

Цього року майже 700 жителів області скористалися «теплими кредитами», а в рамках обласної програми з підтримки заходів енергозбереження майже 30 ОСББ і близько 100 споживачів отримали відповідні компенсації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-