Обговорення та презентація: Жемчугов їде в Одесу до студентів

Обговорення та презентація: Жемчугов їде в Одесу до студентів

Укрінформ
В Одесі 23-25 жовтня відбудуться зустрічі студентів місцевих закладів вищої освіти з радником міністра інформаційної політики, Героєм України Володимиром Жемчуговим.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

Так, 23 жовтня зустріч пройде у Одеському національному університеті імені Мечникова. Початок – о 13:00, Велика хімічна аудиторія, корпус Хімічного факультету (вул. Пастера, 27).

24 жовтня Жемчугов зустрінеться зі студентами Одеського державного університету внутрішніх справ. Початок – о 15:00, аудиторія 318 (вул. Успенська, 1). Перед цим, о 13:00, запланована прес-конференція для місцевих ЗМІ.

25 жовтня зустріч пройде в Одеській національній академії харчових технологій. Початок – о 9:30, аудиторія уточнюється.

Зустрічі проходитимуть у форматі «відкритого мікрофону» - кожен матиме змогу поставити запитання і взяти участь в обговоренні. Під час заходів відбудеться презентація стрічки «Бранці Кремля», знятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

Читайте також: Жемчугов привіз фільм "Бранці Кремля" до ліцею університету імені Шевченка

Наприкінці учасники отримають диски зі стрічкою та інші інформаційні матеріали.

Володимир Жемчугов - учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року - організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року був у полоні бойовиків терористичної організації "ЛНР". У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-