Миколаївщина пропонує житло постраждалим під Ічнею

Миколаївщина пропонує житло постраждалим під Ічнею

Укрінформ
Миколаївщина найближчими днями прийме сім’ї з дітьми, які постраждали і були евакуйовані через вибухи на арсеналах в Чернігівській області.

Про це повідомили у прес-службі Миколаївської ОДА.

«Вже в найближчі дні на Миколаївщину приїдуть родини з дітьми з Чернігівщини, які постраждали і були евакуйовані з власних будинків унаслідок надзвичайної ситуації, що сталася на військових складах поблизу міста Ічня. Миколаївська обласна державна адміністрація забезпечить розміщення і все необхідне для проживання постраждалих. Знайдено місце, де сім’ї з дітьми проживатимуть, та вирішене питання з організацією харчування та дозвілля», - йдеться у повідомленні.

Загалом область готова вже у найближчий час прийняти 33 дітей та 27 їхніх батьків. Наразі вирішено усі побутові питання, продумана також культурна програма.

Читайте також: Сім'ї упізнали тіла 12 дітей, загиблих під час стрілянини у Керчі

Як повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині сформовано чіткий план дій по наданню необхідної допомоги Чернігівській області в питанні ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася на військових складах поблизу міста Ічня. Крім збору та відправки гуманітарної допомоги, Миколаївська ОДА виступила з пропозицією розселення в закладах області постраждалих дітей та їх батьків.

У ніч проти 9 жовтня сталася пожежа поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України. Із населених пунктів, що потрапили до зони можливого ураження, було евакуйовано 12 тис. 500 осіб.

На подолання наслідків надзвичайної події уряд виділив 100 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-