Під Одесою вночі згоріли 16 пляжних будинків

Під Одесою вночі згоріли 16 пляжних будинків

Фото, відео
Укрінформ
У південному передмісті Одеси, в районі причалу №129, у ніч на четвер згоріли 16 пляжних будинків та двоповерхова адмінбудівля. Пожежу локалізували за дві години, жертв немає.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Прибулим на місце пожежі підорозділам рятувальників довелося гасити полум'я в дуже складних умовах, з урахуванням сильного поривчастого вітру, відсутністю протипожежних розривів між палаючими спорудами, а також відсутністю під’їздів до осередків вогню. Пожежні автоцистерни вдалося встановити тільки на відстані 200 - 300 метрів від місць пожежі, а підвезення і перекачування води здійснювалося на півкілометрову відстань", - розповів журналістам заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації та застосування сил Головного управління ДСНС України в Одеській області Олександр Крицький.

В Одесі згоріли 16 пляжних будівель / Фото: Ляшонок Ніна, Укрінформ

За його словами, постраждалих і загиблих немає. Поки що не встановлено і причину масштабної пожежі, але можна припустити, що вона виникла через необережне поводження з вогнем в одному з пляжних будинків.

Читайте також: Минулого тижня столичні вогнеборці ліквідували 127 пожеж - ДСНС

У ліквідації пожежі, що ускладнювалась вибухами балонів з газом, брали участь 18 одиниць техніки і 84 рятувальники ДСНС, додав Крицький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-