У Краматорську розпочали опалювальний сезон

У Краматорську розпочали опалювальний сезон

Укрінформ
У Краматорську Донецької області, не дивлячись на те, що середньодобова температура зовнішнього повітря значно вища за +8 С, з 16 жовтня розпочато опалювальний сезон 2018-2019 років.

Про це повідомили в Краматорській міській раді.

«Як і було передбачено рішенням виконавчого комітету Краматорської міської ради, опалювальний сезон 2018-2019 років у місті розпочато 16 жовтня», - йдеться у повідомленні.

У міськраді пояснили, що попри значно вищу за +8 С середньодобову температуру зовнішнього повітря, у багатьох закладах, що належать до соціальної сфери, неможливо без центрального опалення й надалі дотримувати температурний режим, що відповідає встановленим санітарним нормам.

Читайте також: Опалювальний сезон розпочався для бюджетних установ Львова

Саме тому міська влада ухвалила рішення не відтерміновувати початок опалювального сезону і розпочати технологічний процес.

Цьогоріч теплоносій, насамперед, отримають пологовий будинок, дитяча лікарня, стаціонарні відділення міських лікарень та дитячі садочки. Адже вимоги до повітряно-теплового режиму у цих закладах вищі, аніж, наприклад, у загальноосвітніх закладах та оселях громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-