СБУ блокувала незаконний збут зброї на Одещині

СБУ блокувала незаконний збут зброї на Одещині

Фото
Укрінформ
У рамках протидії незаконному обігу зброї співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури блокували на Одещині збут засобів ураження.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Оперативники спецслужби встановили, що двоє жителів одного із населених пунктів області переробляли травматичну зброю на бойову для подальшого продажу. Клієнтів зловмисники підшукували на тематичних інтернет-форумах. Співробітники СБУ задокументували кілька фактів незаконної реалізації ділками перероблених засобів ураження», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисників відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час чергової спроби збуту бойового пістолета.

Під час обшуків за місцями проживання ділків співробітники СБУ вилучили перероблений під бойовий та оснащений додатковою дульною різьбою для використання глушника пістолет, набої різного калібру, запасні частини та стволи до вогнепальної зброї, а також обладнання для перероблення засобів ураження.

Читайте також: На Луганщині поліцейські виявили черговий схрон зі зброєю

Наразі затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 1 ст. 263 і ч. 1 ст. 263-1 Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-