"Забуті" коштовності: суд у Харкові залишив главу РДА під домашнім арештом

Укрінформ
Червонозаводський райсуд Харкова змінив запобіжний захід щодо голови Новобаварської РДА Тетяни Цибульник, яка не внесла у декларацію коштовності на суму 600 тисяч гривень, з цілодобового на нічний домашній арешт.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у прес-службі прокуратури Харківської області.

"Запобіжний захід, обраний раніше суддею Червонозаводского райсуду, завершується через кілька днів - 19 жовтня. На засіданні щодо його продовження суд частково задовольнив клопотання прокуратури, тобто, залишив Цибульник лише нічний домашній арешт", - зазначили у прес-службі.

Найближчим часом справу Цибульник передадуть до суду для розгляду за суттю. Якщо провину буде доведено, їй загрожує до двох років позбавлення волі.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 29 березня правоохоронці провели обшук у кабінеті голови Новобаварської РДА Тетяни Цибульник у рамках кримінального провадження за ст.191 КК України(присвоєння, розкрадання майна або заволодіння їм шляхом зловживання службовим становищем). У кабінеті Цибульник також виявлено матеріали про підготовку соцдослідження на користь влади Харкова.

Читайте також: Суд арештував винуватця смертельної ДТП біля Sky Mall у столиці

24 червня прокуратура повідомила Цибульник про підозру за ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації). Мова йшла про коштовності вартістю понад 600 тис. грн. У декларації голови РДА ні за 2016, ні за 2017 роки даних про ці ювелірні вироби немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-