Реквієм у Кропивницькому: до Дня захисника поіменно згадали загиблих

Реквієм у Кропивницькому: до Дня захисника поіменно згадали загиблих

Фото
Укрінформ
На площі перед міською радою у Кропивницькому відбувся реквієм “Герої не вмирають” присвячений Дню захисника України, під час якого поіменно згадали загиблих бійців та запалили лампадки.

“Сьогодні тут встановлені фотографії 53 загиблих бійців – мешканців міста Кропивницького. Жителів Кіровоградщини, які загинули в зоні бойових дій сьогодні 183. Під час дійства ми поіменно згадаємо кожного нашого земляка загиблого за Україну”, - розповіла в коментарі кореспонденту Укрінформу радниця міського голови Євгенія Шустер.

Між великими стендами з фотографіями загиблих на сході кропивничан перед міською радою зібралися родичі та близькі загиблих, волонтери, військові та громадськість. Полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання та після цього для присутніх зіграли концерт військовий оркестр 3-го полку спецпризначення та муніципальний оркестр. В перервах між виступами на великому екрані показали хроніку війни на Донбасі та фотографії полеглих жителів Кропивницького та Кіровоградщини.

Реквієм у Кропивницькому до Дня захисника України

Під час реквієму орденом “За мужність 3-го ступеня” (посмертно) було  нагороджено загиблого в зоні проведення ООС Миколу Метлінського. Орден передали дружині бійця.

Завершили захід поминальною літургією за захисниками України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-