Литва допоможе відновити школу в Авдіївці

Литва допоможе відновити школу в Авдіївці

Укрінформ
У Краматорську делегація Посольства Литовської республіки обговорила с керівництвом Донецького регіону план відновлення школи в Авдіївці, яка постраждала від обстрілу бойовиків.

Про це 12 жовтня повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної держадміністрації.

«12 жовтня відбулась зустріч делегації Посольства Литовської республіки з першим заступником голови Донецької облдержадміністрації Євгеном Вілінським та керівниками структурних підрозділів ОДА. Під час заходу обговорили питання соціально-економічного розвитку області та відновлення інфраструктурних об’єктів, які знаходяться в критичному стані. Зокрема, акцентували увагу на відбудові Авдіївської загальноосвітньої школи №2», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Представники посольства США обговорили з поліцією Маріуполя забезпечення безпеки

Зазначено, що в цій школі планується повністю оновити технічне обладнання, меблі, вікна, двері, вбиральні, спортивний зал. На сьогодні проведений капітальний ремонт системи опалення, замінено вікна. Виконуються ремонтні роботи покрівлі, внутрішніх приміщень та реконструкція фасаду будівлі школи.

Вілінський підкреслив, що відновлення Авдіївської школи – це чудовий спосіб покращити українсько-литовське партнерство.

«Найкращим способом показати плідне україно-литовське партнерство буде спільна реалізація серйозних проектів, які сприятимуть розвитку інфраструктури Донеччини. Мешканці області повинні знати, хто та як допомагає їм покращити умови життя в складний період, коли за декілька кілометрів йде війна», – зауважив Вілінський.

фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-