Поліція з'ясовує обставини падіння боєприпасів біля школи у Лисичанську

Поліція з'ясовує обставини падіння боєприпасів біля школи у Лисичанську

Укрінформ
Працівники поліції та вибухотехніки з'ясовують обставини інциденту із падінням боєприпасів на територію школи у Лисичанську, знайдені уламки снарядів на клумбі у подвір'ї школи загрози не становлять.

Про це йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції Луганської області.

«За попередньою інформаціє вибухотехників, на клумбі у подвір'ї школи було виявлено частини снарядів. Ніхто з дітей та інших мешканців міста не постраждав. Виявлені частини боєприпасів не становлять ніякої загрози», - йдеться в повідомленні.

Нацполіція зазначає, що у п'ятницю об 11-й годині до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що вони чули вибух в районі парку. Також заявники повідомили, що щось впало у парку і біля школи. Постраждалих немає.

«Співробітники слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, керівництво ГУНП та Лисичанського відділу поліції негайно прибули на місце події... Зі школи були евакуйовані учні - 682 дитини - та викладацький персонал», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Уламки ракети на території Лисичанської школи — евакуювали майже 700 дітей

Працівники поліції та вибухотехніки продовжують працювати на місцях події.

Як повідомлялося, у п'ятницю вдень очевидці повідомили про начебто вибух в районі мікрорайону Заводу гумово-технічних виробів у Лисичанську Луганської області. Головне управління ДСНС в області спростувало інформацію про вибух.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова закликала поліцію, Службу безпеки України та інші відомства невідкладно встановити причини інциденту і забезпечити спокій та безпеку людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-