На території арсеналу під Ічнею знову тліє

На території арсеналу під Ічнею знову тліє

Укрінформ
У зв’язку із посиленням вітру тління трави та дерев збільшилось на технічній території  6-го Арсеналу, що призвело до збільшення интенсивністі вибухів боєприпасів.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони.

"У зв’язку із посиленням вітру здійснюється роздування нових осередків тління трави та дерев на технічній території. Це призвело до збільшення интенсивністі вибухів залишків боєприпасів розкиданих на території арсеналу", - йдеться у повідомленні.

На технічній території продовжують працювати пожежні танки, інженерні машини розгородження та пожежна техніка. Авіацією ДСНС було зійснено 14 скидів води на осередки тління.

15 груп розмінування здійснюють очищення адміністративної території арсеналу. У населених пунктах поблизу арсеналу продовжують працювати 21 піротехнічна група від ДСНС України з метою очищення місцевості, доріг та під’їзних шляхів від залишків вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Вибуховий арсенал: комітет ВР запросив Полторака та Муженка

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 9 жовтня на території військового складу Міноборони поблизу смт Дружба Ічнянського району Чернігівської області виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Із зони ураження евакуювали 12,5 тисяч осіб.

На ранок 12 жовтня ДСНС очистила від вибухонебезпечних предметів усі автодороги до населених пунктів у межах 16-кілометрової зони від військового складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-