Уламки ракети на території Лисичанської школи — евакуювали майже 700 дітей

Уламки ракети на території Лисичанської школи — евакуювали майже 700 дітей

Фото
Укрінформ
Через падіння уламків боєприпасів на територію школи у Лисичанську Луганської області було евакуйовано майже 700 школярів, ніхто не постраждав.

Про це повідомила у Facebook уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

"Майже 700 учнів школи евакуювали внаслідок падіння уламків боєприпасів на територію навчального закладу. На щастя, у результаті інциденту ніхто не постраждав. Подія сталася сьогодні в Лисичанську, на підконтрольній Україні території", - написала омбудсмен.

Вона закликала поліцію, Службу безпеки України та інші відомства невідкладно встановити причини інциденту і забезпечити спокій та безпеку людей.

Читайте також: Близько 30% території України потребує гуманітарного розмінування — Зубко

"Мій представник Павел Лисянський знаходиться на місці та з’ясовує всі деталі. Попередньо вдалося встановити, що у повітрі розірвалася ракета від зенітно-ракетного комплексу "Оса". Одна з її частин впала на територію школи, інша - біля "Лисичанського заводу ГТВ". - зазначила Денісова.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю вдень очевидці повідомили про начебто вибух в районі мікрорайону Заводу гумово-технічних виробів у Лисичанську Луганської області. Головне управління ДСНС в області спростувало інформацію про вибух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-