У Вінниці почалися урочистості з нагоди Дня захисника України

У Вінниці почалися урочистості з нагоди Дня захисника України

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю з нагоди Дня захисника України відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави та пам’ятного знака Небесній Сотні та загиблим героям АТО. 

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«Сьогодні вранці у Вінниці в межах відзначення Дня захисника України відбулося покладання квітів та вінків до Меморіалу Слави і пам’ятного знака Небесній Сотні та загиблим героям АТО. Участь у цьому заході взяли керівники області та міста, представники  обласних та міських установ і організацій. Серед учасників меморіального заходу були й представники ветеранських організацій Вінниччини, учасники АТО, священнослужителі, громадські діячі та містяни», - повідомили в  департаменті.

У відомстві зазначили, що під час святкових урочистостей в обласному муздрамтеатрі  у п’ятницю відбудеться святковий концерт. Перед його початком керівники регіону вручать захисникам Вітчизни почесні грамоти і грошові винагороди.

Читайте також: В Укрінформі відкрили проект про боротьбу УПА "Проти Голіафа"

Напередодні, у четвер, з нагоди свята у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Тімірязєва з ініціативи громадської організації «Вінницька обласна Асоціація ветеранів силових структур» відбулося засідання круглого столу «День захисника України – свято багатьох поколінь». А у Вінницькій міській раді цього дня привітали земляків - учасників АТО та ООС, вони отримали грамоти та премії. Учаснику АТО та бойових дій в Афганістані Юрію Лукіянчуку вручили сертифікат для придбання легкового автомобіля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-