В Одесі затримали росіянина за підозрою в пограбуванні столичної ювелірки

В Одесі затримали росіянина за підозрою в пограбуванні столичної ювелірки

Укрінформ
Поліцейські затримали в Одесі одного з нападників на ювелірний магазин, що стався 12 серпня. Тоді загинув охоронець закладу.

Про це у Facebook повідомив очільник поліції Києва Андрій Крищенко.

“Карний розшук поліції Києва затримав одного із нападників на ювелірний магазин: тоді зловмисники смертельно поранили охоронця. Затримали розбійника в Одесі. Це – громадянин Росії. Його доставили в Київ, оголосили підозру, і він перебуває під вартою”, - написав Крищенко.

За його словами, зараз оперативники і слідчі працюють над встановленням інших учасників цього злочину.

Читайте також: У поліції озвучили основну версію розбійного нападу на Печерську

“Проведено 20 обшуків, тривають оперативно-розшукові заходи. Кримінальні провадження розслідуються за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На жаль, від дій зловмисників загинув чоловік, але вони понесуть заслужене покарання. Їм загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення”, - додав Крищенко.

Як повідомлялося, 12 серпня о 20 годині на вулиці Данила Щербаківського у Києві троє чоловіків у масках увірвалися у приміщення магазину-ломбарду, кілька разів вистрелили в охоронця, забрали ювелірні прикраси та втекли на темно-синьому Peugeot. Охоронець помер від поранень.

Згодом правоохоронці виявили спалений Peugeot на території гаражного кооперативу на вулиці Нечуя-Левицького.

Зранку 13 серпня правоохоронці вилучили відео з камер спостереження, встановлених у приміщенні та біля входу у магазин.

Поліція Києва відкрила два кримінальні провадження за фактом розбійного нападу на ломбард, під час якого загинув охоронець.

Згодом у поліції після проведення першочергових слідчих дій дійшли висновку, що розбійний напад на цей ломбард у Києві, під час якого загинув охоронець закладу, був ретельно підготовлений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-