ДСНС нагадує номер телефону гарячої лінії в Ічні

ДСНС нагадує номер телефону гарячої лінії в Ічні

Укрінформ
У Держслужбі з надзвичайних ситуацій нагадали номер телефону цілодобової гарячої лінії, організованої на базі Ічнянської райдержадміністрації.

На це звертає увагу прес-служба ДСНС.

"За інформацією Чернігівської ОДА, на базі Ічнянської райдержадміністрації організовано цілодобову роботу гарячої лінії за номером (046) 2-678-274", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в ніч на 9 жовтня на території військового складу Міністерства оборони поблизу смт Дружба Ічнянського району Чернігівської області виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Із 16-ти кілометрової зони можливого ураження (м. Ічня та 30 прилеглих населених пунктів) евакуйовано понад 12,5 тисяч осіб. З Ічнянської центральної районної лікарні евакуйовано 163 хворих до лікувального закладу смт Парафіївка.

Читайте також: У низці областей України зберігається надзвичайна пожежна небезпека

У 11 пунктах прийому евакуйованих громадян організовано гаряче харчування, надається медична та психологічна допомога. 

Для попередження надзвичайних ситуацій відключено 11 населених пунктів від газопостачання та 7 від електропостачання. Тимчасово припинено рух потягів через станцію Ічня. Спрямовано автомобільний транспорт в об'їзд зони надзвичайної ситуації, закрито повітряний простір у радіусі 30 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-