Укрзалізниця закрила три перегони через вибухи на Чернігівщині

Укрзалізниця закрила три перегони через вибухи на Чернігівщині

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" закрила три перегони для руху поїздів через вибухи на Чернігівщині: Августівський - Коломійцеве, Августівський - Ічня та Коломійцеве - Прилуки.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Одразу після отримання інформації про займання та детонування боєприпасів у військовій частині у Чернігівської області Укрзалізниця закрила рух поїздів на трьох залізничних перегонах: Августівський – Коломійцеве, Августівський – Ічня та Коломійцеве – Прилуки. Через станцію Августівський 9 жовтня, згідно з графіком руху поїздів, передбачено курсування трьох пар приміських поїздів", - йдеться у повідомленні.

Вночі зі станції Гребінка на станцію Прилуки також виїхав пожежний поїзд.

Читайте також: За фактами вибухів на артскладах на Чернігівщині порушили справу

Як повідомлялося, о 03.30 ночі стало відомо про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України. З місця події евакуювали близько 10 тис. осіб.

Укравтодор закрив проїзд низкою доріг через вибухи на військовому складі на Чернігівщині.

Президент Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді у зв'язку із ситуацією, що склалася поблизу Ічні на Чернігівщині.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман уже провів засідання оперативного штабу з приводу пожежі на складах боєприпасів. Він доручив ДСНС та місцевій владі бути постійно на контакті з людьми, організувати місця для їх розміщення і бути готовими розпочати опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-