Поліція допомагає евакуювати людей із зони вибухів на військовому складі

Поліція допомагає евакуювати людей із зони вибухів на військовому складі

Укрінформ
Правоохоронці допомагають в евакуації людей із найближчих населених пунктів до зони вибухів на військовому складі на Чернігівщині.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

“Безпосередньо на місці по тривозі піднятий весь особовий склад місцевої поліції. Їм на допомогу відправлені спецпризначенці Києва та Київської області, а також групи швидкого реагування і вибухотехнічна служба. Звичайно, на місці перебувають співробітники поліції, керівництво поліції, які разом з рятувальниками допомагають в евакуації людей із найближчих місць проживання, також тривають заходи щодо забезпечення їх безпеки", - сказав Тракало.

Читайте також: Аброськін: інформації про постраждалих внаслідок вибухів в Ічні немає

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на вівторок стало відомо про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України.

Із місця події евакуйовано 10 тисяч жителів, інформації про постраждалих немає. 

До місця пожежі направлено 220 чоловік особового складу і 60 одиниць техніки ДСНС, у тому числі 21 піротехнічний розрахунок загальною чисельністю 105 чоловік та 39 одиниць техніки, посилені наряди Нацполіції з Києва та Київської області кількістю 150 осіб та Нацгвардії - 100 осіб з підготовленими бронегрупами для патрулювання місцевості. 

Cтаном на 8 годину 9 жовтня на місці події працює штаб на чолі з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, першим заступником міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим та головою ДСНС України Миколою Чечоткіним.

Президент Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді у зв'язку із ситуацією, що склалася поблизу Ічні на Чернігівщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-