Київські спецпризначенці вирушили на ліквідацію наслідків вибухів під Ічнею

Київські спецпризначенці вирушили на ліквідацію наслідків вибухів під Ічнею

Укрінформ
Київські поліцейські вирушили до Чернігівської області на допомогу своїм колегам у ліквідації вибухів на артскладах.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Київські поліцейські вирушили на допомогу чернігівським колегам. Правоохоронці допомагатимуть евакуйовувати жителів населених пунктів, розташованих біля військових складів, де виникла пожежа", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, на Чернігівщину вирушили спецпризначенці столичної поліції. Вони всіляко допомагатимуть вивозити людей із небезпечної зони та нестимуть службу на спеціальних поліцейських постах.

Повідомляється також, що правоохоронці взяли спеціальні намети та польову кухню для облаштування тимчасових пунктів.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на вівторок стало відомо про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України.

Із місця події евакуйовано 10 тисяч жителів, інформації про потерпілих немає.

До місця пожежі направлено 220 чоловік особового складу і 60 одиниць техніки ДСНС, зокрема, 21 піротехнічний розрахунок загальною чисельністю 105 чоловік та 39 одиниць техніки, посилені наряди Нацполіції з Києва та Київської області кількістю 150 осіб та Нацгвардії - 100 осіб з підготовленими бронегрупами для патрулювання місцевості.

Читайте також: Гройсман прибув на Чернігівщину, де з ночі горить військовий склад

Cтаном на 8 годину 9 жовтня на місці події працює штаб на чолі з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, першим заступником міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим та головою ДСНС України Миколою Чечоткіним.

Президент Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді у зв'язку із ситуацією, що склалася поблизу Ічні на Чернігівщині.

Фото: www.facebook.com/UA.KyivPolice/photos

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-