Мер Миколаєва закидає депутатам неефективне використанні грошей з бюджету

Мер Миколаєва закидає депутатам неефективне використанні грошей з бюджету

Укрінформ
Бюджет Миколаєва наразі використовується неефективно через те, що депутати міської ради затягують розгляд прийняття змін до основного фінансового документу.

Про це 8 жовтня під час прес-конференції заявив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я ще в квітні вніс низку змін до бюджету і подав їх на профільну депутатську комісію. На календарі жовтень, але рішення досі не прийнято. Про яку ефективність використання бюджетних коштів можна говорити?", - сказав Сєнкевич.

Варто зауважити, що питання ефективності бюджету виникло через те, що міськвиконком оприлюднив дані, які свідчать про те, що департамент житлово-комунального господарства на 1 жовтня освоїв менше 20 відсотків грошей, виділених на капітальні видатки. З запланованих 238 млн грн спромігся витратити лише трохи більше 38 млн грн.

Читайте також: Миколаївська мерія "відгороджується" турнікетом і металошукачем

Попри це, роботу керівника департаменту ЖКГ очільник міста оцінив на 8 балів з 10, пообіцявши, що до кінця року ситуація в цьому напрямку поліпшиться – коштів освоять більше.

Фото: СВІДОК.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-