Поліція Миколаєва затримала нічних

Поліція Миколаєва затримала нічних "стрілків"

Фото
Укрінформ
У Миколаєві у результаті нічної перестрілки біля багатоповерхівки поранено чоловіка, поліція затримала двох зловмисників, у яких вилучили кілька пістолетів та помпову рушницю.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Поліція затримала двох зловмисників, причетних до стрілянини у Миколаєві, в результаті якої чисельні поранення отримав місцевий мешканець. Вилучено кілька пістолетів та помпову рушницю. Постраждалий із чисельними пораненнями у різні частини тіла був госпіталізований», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потерпілого прооперували, наразі його життю нічого не загрожує. У двох затриманих поліцейські вилучили три одиниці зброї, а з місця події більше 20 гільз.

Про те, що у дворі багатоповерхівки по пр. Миру чути постріли, на спецлінію 102 повідомили громадяни сьогодні вночі близько 3:30. На місці залишився сам 30-річний потерпілий та один із учасників конфлікту, який при собі мав пістолет «Форт» травматичної дії із порожнім магазином. Його поліцейські затримали.

Співробітникам поліції свідки вказали на марку транспортного засобу, на якому поїхали інші зловмисники. Патрульні наздогнали ВАЗ в районі зоопарку. У салоні перебував лише водій. З автомобіля чоловіка правоохоронці вилучили два пістолети та помпову рушницю, а також арматуру. Водія також затримали та доставили до відділку поліції.

Уся виявлена зброя та вилучені з місця події більше 20 гільз направлені на експертизу. Зі свідчень очевидців відомо, що у конфлікті зі стріляниною участь брали близько п’яти осіб. Зараз поліція встановлює та розшукує інших зловмисників.

Читайте також: У Миколаєві до прийому тепла досі не готові півтисячі будинків

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Затримані чоловіки - 30-ти та 35-ти років, мешканців Миколаєва.

Усі обставини злочину та причини стрілянини встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-