У Вінниці стартував опалювальний сезон

У Вінниці стартував опалювальний сезон

Укрінформ
У Вінниці в понеділок розпочався опалювальний сезон – до теплопостачання почали підключати садочки, школи та медустанови.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила в.о. начальника відділу документообігу, роботи зі ЗМІ і громадськістю КП “Вінницяміськтеплоенерго” Сніжана Шпікіна.

“Відповідно до рішення міської ради “Про початок опалювального сезону 2018-2019 років для закладів охорони здоров’я, соціального захисту та освітянських закладів та інших закладів культурного призначення м. Вінниці», сьогодні з восьмої ранку наше підприємство розпочало подачу тепла на всі заклади соціальної сфери, які подали відповідні письмові заявки. Наразі, станом на 10.00, їх є п’ять, і всі вони виконані”, - повідомила Шпікіна.

Читайте також: Киянам обіцяють гарячі батареї, коли зіпсується погода

За її словами, наразі теплопостачання забезпечено у двох загальноосвітніх школах, одному садочку, а також в пологовому будинку та Центрі матері і дитини, які надіслали відповідні заяви до «Вінницяміськтеплоенерго» минулого тижня.

У разі надходження заяв від інших установ їх поетапно теж підключатимуть до тепла. Що ж стосується житлового фонду, опалювальний сезон для багатоповерхівок розпочнеться з 15 жовтня.

Як повідомляло агентство, Комунальне підприємство "Вінницяміськтеплоенерго" виконало поточний ремонт теплових мереж та центральних й індивідуальних теплових пунктів на 100% від запланованого. Також зроблено ремонт для підвищення надійності 38 котелень та двох ТЕЦ, а також капітальний ремонт котлів у трьох котельнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-