Одеський Автомайдан відхрестився від пораненого під час стрілянини “активіста”

Одеський Автомайдан відхрестився від пораненого під час стрілянини “активіста”

Укрінформ
Одеський осередок всеукраїнського об'єднання "Автомайдан" заявляє, що чоловік, поранений під час нічної стрілянини в місті, не є їхнім членом.

Про це йдеться в заяві осередку у Facebook.

“Людина, на яку вчора ввечері був здійснений напад в Одесі та яку деякі представники ЗМІ називають "активістом одеського автомайдану", не є членом Одеського осередку всеукраїнського об’єднання «Автомайдан». Дана людина є наближеною до особи Євгена Рєзвушкіна, якого було виключено з організації ще в 2016-му році та внесено до опублікованого на офіційному сайті Black List, зокрема, через бажання перетворити громадську організацію фактично на бандитське угрупування”, - заявили в організації.

За словами авторів заяви, вчорашній напад є виключно розбірками місцевих бандитів, які не мають нічого спільного з діяльністю Автомайдану ані в Одесі, ані по всій Україні. “Цей випадок аж ніяк не можна називати "нападом на активістів за їх позицію у боротьбі з беззаконням". За вже оприлюдненою інформацією напад стався через конфлікт, пов'язаний з "кришуванням" роботи ігрових автоматів, підкреслили в осередку Автомайдану.

Читайте також: Поліція затримала двох учасників нічної стрілянини в Одесі

Як повідомлялося, в Одесі пізно увечері 6 жовтня біля автозаправки сталася стрілянина. До одного з автомобілів під’їхала інша автівка, з якої вийшли невідомі, здійснили кілька пострілів у бік транспортного засобу та втекли. Поранень зазнав один чоловік, його госпіталізовано до лікарні.

Деякі ЗМІ повідомили, що стріляли в активіста одеського Автомайдану (під керівництвом Євгена Резвушкіна).

Разом з тим правоохоронці згодом затримали двох підозрюваних у стрілянині і повідомили, що озброєний конфлікт пов'язаний з лотомаркетами на території міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-