Отруєння у дитсадку на Хмельниччині: кількість постраждалих зросла до 36

Отруєння у дитсадку на Хмельниччині: кількість постраждалих зросла до 36

Укрінформ
У Хмельницькій області кількість госпіталізованих із харчовим отруєнням у дитсадку міста Нетішин зросла до 36 осіб - 29 дітей та 7 дорослих.

Про це повідомили у Національній поліції України.

“На Хмельниччині слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом масового отруєння дітей та дорослих в одному з дошкільних закладів м. Нетішин. Діти віком від трьох до шести років з симптомами отруєння почали поступати до лікарень міста ще з вечора 3 жовтня. Станом на ранок 7 жовтня в медичних закладах Нетішина з попереднім діагнозом “гастроентероколіт середньої важкості» перебуває 36 пацієнтів (29 дітей та 7 дорослих)”, - йдеться в повідомленні.

Слідчі призначили низку експертиз з метою встановлення причин отруєння, наголосили у Нацполіції.

Читайте також: Масовим отруєнням у дитсадку на Хмельниччині зайнялася поліція

У відомстві зазначили, що провадження відкрите за ч. 1 статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Як повідомлялося, станом на 6 жовтня в медзакладах Нетішина у зв'язку з харчовим отруєнням перебували 22 вихованців дитсадка та троє дорослих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-