У Запорізькій області вивезли в багажнику і побили чиновника — голова ОДА

У Запорізькій області вивезли в багажнику і побили чиновника — голова ОДА

Відео
Укрінформ
У Запорізькій області представники місцевого злочинного угруповання викрали голову державної виконавчої служби Приморського району Сергія Гогунського в багажнику авто і побили.

Про це повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль на своїй сторінці у Facebook.

"Я дізнався, що голова державної виконавчої служби Приморського району Сергій Гогунський постраждав від дій злочинного місцевого угруповання. Певні особи вирішили незаконно зібрати врожай. А держслужбовця, що намагався перешкоджати протизаконним діям, було побито. Місцеві царьки не тільки залякували посадовця, а й викрали його в багажнику авто", - написав Бриль.

Він повідомив, що відео цих подій потрапило до нього анонімно.

Читайте також: У Києві звільнили дівчину, яку тримали в заручниках у підвалі супермаркету

"Я одразу звернувся до голови Нацполіції в Запорізькій області, а також прокурора регіону. Також триматиму цю справу на особистому контролі", - додав губернатор.

Голова облдержадміністрації зазначив, що напередодні виборів у Запорізькій області до влади найактивніше рвуться відверті злочинці.

"Я не боюсь називати прізвища! Йдеться про Андрія Анатолійовича Акритова, який співпрацює з місцевим осередком БЮТ і стверджує, що після виборів стане головою Нацполіції Запорізької області", - написав Бриль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-