Прокуратура проситиме арешту для батька виснаженої голодом дитини

Прокуратура проситиме арешту для батька виснаженої голодом дитини

Укрінформ
Прокуратура Кіровоградської області проситиме Новоукраїнський райсуд змінити запобіжний захід депутату райради Олександру Мольченку, сина якого було госпіталізовано з виснаженням голодом. 

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила речниця прокуратури Кіровоградської області Наталя Алєксєєнко.

«Прокуратура клопотатиме перед слідчим суддею про зміну запобіжного заходу на суворіший у зв’язку з систематичним та грубим порушенням умов перебування під цілодобовим домашнім арештом. Підозрюваний неодноразово, без дозволу слідчого, залишав житло, а також здійснював поїздки до обласного центру», - iaaieineea Алєксєєнко.

Читайте також: Хлопчика, госпіталізованого через виснаження голодом, перевели до дитбудинку

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 10 серпня до обласної дитячої лікарні у Кропивницькому працівники поліції разом з працівниками соціальних служб доставили 3-річного хлопчика, вага якого становила 7,8 кілограма.

За інформацією лікарів, він майже не рухався і постійно просив "водички та хлібчика".

Дитину було примусово відібрано у батьків та поміщено на обстеження і лікування.

На початку вересня правоохоронці оголосили про підозру батьку хлопчика Олександру Мольченку та його дружині у вчинені злочину, передбаченого ст. 166 ККУ (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, або за особою, за якою встановлена опіка чи піклування).

Минулого тижня рішенням Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області Олександру Мольченку, батькові трирічного хлопчика, було призначено примусову психіатричну експертизу. На початку тижня постраждалого хлопчика було переведено з дитячої обласної лікарні до спеціалізованого дитячого будинку з вагою 12,6 кілограма.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-