У трьох містах на Донеччині скаржаться на гірку воду

У трьох містах на Донеччині скаржаться на гірку воду

Укрінформ
Жителі трьох міст Донеччини - Українська, Гірника і Селидового скаржаться на дуже погану якість питної води.

Про це повідомив у Facebook представник Уповноваженого з прав людини в Луганській і Донецькій областях Павло Лисянський.

«Скарги в Українську почалися з 19 вересня. За словами місцевих жителів, водопровідна вода має неприємний запах і гіркуватий присмак... Як мені повідомили місцеві жителі, що Авдіївський водогін зараз на ремонті, тому воду в Українськ, Гірник, Селидове подають з Карлівського водосховища. У цих містах аналогічні проблеми з водою», - написав Лисянський.

Він зазначив, що за скаргами людей, продукти, приготовані в цій воді, набули гіркого смаку, а діти і дорослі скаржаться на розлад шлунка, нудоту.

«За попередньою інформацією від місцевих жителів і депутатів міської ради м. Українськ, воду поставляє компанія "Вода Донбасу". Я доповів про ситуацію, що склалася, Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини Людмилі Денисовій», - написав Лисянський.

Читайте також: "Вода Донбасу" пояснила причини отруєння водою в окупованій Макіївці

Представник додав, що найближчим часом він разом зі співробітниками Секретаріату Уповноваженого виїдуть до цих міст для моніторингу ситуації та здійснення всіх можливих дій для вирішення ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-