Суддя Апеляційного суду Харківської області заявив про напад на його будинок

Суддя Апеляційного суду Харківської області заявив про напад на його будинок

Укрінформ
Учора група осіб напала на приватний будинок судді Апеляційного суду Харківської області Володимира Плетньова.

Про це повідомляє “Судово-юридична газета в Україні”.

“Черговий напад на сім’ю судді стався 4 жовтня. Цього разу група приблизно з двох десятків осіб напала на домоволодіння судді Апеляційного суду Харківської області Володимира Плетньова”, - йдется в повідомленні.

Зазначається, що 4 жовтня вранці, коли сам суддя і його дружина вже були на роботі, невідомі в масках спробували проникнути на територію приватного домоволодіння в районі Мала Данилівка.

У будинку на той час перебували 6-річна молодша дочка судді й матір його дружини. Жінка, побачивши що відбувається, натиснула «тривожну кнопку» і зателефонувала судді.

Через кілька хвилин на місце події прибула поліція зі зброєю і попередила молодиків, що застосують її у разі, якщо зловмисники спробують увірватися в дім. Відтак 6 осіб були затримані, решта - розбіглися.

Затримані не змогли чітко пояснити свої дії, а лише повідомили, що вони спричинені тим, що суддя нібито підтримує стосунки з народним депутатом з Харкова Дмитром Святашем.

Сам Плетньов «Судово-юридичній газеті» сказав, що жодного стосунку до Святаша не має і особисто з ним не знайомий.

Читайте також: У Києві в під'їзді житлового будинку стріляли в чоловіка — поліція

За фактом нападу поліція почала розслідування за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінально кодексу. Сам Плетньов, за інформацію ЗМІ, подав заяву про цей напад до Вищої ради правосуддя і пов’язує його зі своєю професійною діяльністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-