У Дніпрі поліція затримала пенсіонера, який зіпсував понад 40 автомобілів

У Дніпрі поліція затримала пенсіонера, який зіпсував понад 40 автомобілів

Укрінформ
Поліція Дніпра затримала мешканця житлового масиву Придніпровськ, який розбивав камінням лобове скло автомобілів, що були припарковані у дворах будинків. В поліції зареєстрували понад 40 скарг громадян на пошкодження їх транспортних засобів.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

«Встановити зловмисника вдалося дільничним офіцерам поліції за відеозаписом з камери спостереження, яка зафіксувала факт вчинення правопорушення. Як було встановлено, 61-річний пенсіонер вночі виходив на вулицю та кидав у лобове скло автомобіля камінь. Коли спрацьовувала автомобільна сигналізація – тікав. При перевірці виявилось, що чоловік знаходиться на обліку у лікаря-психіатра», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що заяви до Самарського відділення поліції м. Дніпра почали надходити з березня цього року. Мешканці житлового масиву Придніпровськ скаржилися, що хтось систематично б’є лобові стекла в автомобілях, припаркованих у дворах будинків, таких скарг зареєстрували понад 40.

Читайте також: У Мелітополі затримали чоловіка, який кинув гранату у трьох юнаків

Наразі поліція встановлює причетність чоловіка до інших епізодів пошкоджень автомобілів у районі. Він знаходиться під наглядом лікарів та проходить психіатричне обстеження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-