На Житомирщині сім дітей-сиріт отримають соціальне житло

На Житомирщині сім дітей-сиріт отримають соціальне житло

Укрінформ
На Житомирщині придбають жило для семи дітей-сиріт у п’яти районах області.

Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії щодо придбання житла для дітей-сиріт, інформує прес-служба Житомирської ОДА.

“Отже, придбають 6 житлових об’єктів, в яких проживатиме 7 осіб. В одній квартирі в Коростишеві буде жити два рідних брати, а інша квартира в Коростишівській міській ОТГ купується для дитини з особливими потребами”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, житло отримають діти-сироти також у Радомишльській міській ОТГ, Хорошівській селищній ОТГ, Лугинській селищній ОТГ та у місті Новоград-Волинський.

Читайте також: На Житомирщині реалізують проект з розвитку соціальної інфраструктури

Загалом у 2018 році в обласному бюджеті передбачено 1 млн 645 тис. грн на придбання 18 житлових об’єктів під соціальне житло для 18 осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Також 190 тис. грн - на ремонт 3 будинків/квартир, які перебувають у власності таких осіб.

 початку року на Житомирщині вже 7 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали соціальне житло за рахунок обласного бюджету та у співфінансуванні із місцевими.

Фото: oda.zt.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-