Голови адміністрацій мають самі йти до прокуратури, якщо тепло не дали вчасно - Зубко

Голови адміністрацій мають самі йти до прокуратури, якщо тепло не дали вчасно - Зубко

Укрінформ
Голови міських адміністрацій у населених пунктах, де не був вчасно розпочатий опалювальний сезон, мають у прокуратурі надавати пояснення, з яких причин тепло не було подане вчасно.

Про це під час селекторної наради сказав віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Селектор сьогодні присвячений початку опалювального сезону: готовності технічній, розрахункам, договорам з НАК "Нафтогаз України", отриманню номінацій, залишкам на рахунках. Окремо буде повідомлення для голів адміністрацій, щоб взяти під особистий контроль початок опалювального сезону. Якщо середня температура показує його початок, але запуск тепла не відбувається, голови адміністрацій мають звертатися до прокуратури з приводу того, у зв'язку з чим не розпочалося якісне надання послуг", - сказав Зубко.

Читайте також: Через “Роттердам+” українці переплатили за електрику 15 мільярдів - Ситник

Він нагадав, що вчора уряд ухвалив рішення, необхідні для початку опалювального сезону.

"З іншого боку, я би хотів звернути увагу на фінансову дисципліну у розрахунках за газ. Черкаська, Донецька, Херсонська, Полтавська, м. Києв є у лідерах за розрахунками ТКЕ. Найгірше - Рівненська, Хмельницька, Вінницька, Київська, Миколаївська області", - розповів Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-