Багатостраждальну ужгородську

Багатостраждальну ужгородську "набку" відремонтують за зміненим проектом

Укрінформ
В Ужгороді після розгляду пропозицій та зауважень громадськості ремонтуватимуть Набережну Незалежності за зміненим проектом.

Сьогодні документ підписали директор департаменту міського господарства, головний архітектор міста та керівник підрядної організації, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

“На містобудівній раді розглянули пропозиції та зауваження громадськості, погодили коригування по кожному пункту завдання на проектування, внесли зміни до проекту завдання на капремонт, календарного графіку виконання робіт. Сьогодні документ підписали директор департаменту міського господарства, головний архітектор міста та керівник підрядної організації”, - заявив міський голова Богдан Андріїв.

Читайте також: Реінкарнація скандалу з угорськими паспортами і відкладений ремонт “набки”

Він наголосив, що уся інформація щодо капітального ремонту Набережної Незалежності, а також копії документів (і власне проекту, і додатку до нього) оприлюднені на офіційному сайті Ужгородської міської ради, також у наявності всі необхідні погодження. “Наразі немає жодних перепон для реалізації проекту”, - повідомив Андріїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-