ОТГ навчать розвивати соцпослуги для вразливих категорій громадян

ОТГ навчать розвивати соцпослуги для вразливих категорій громадян

Децентралізація
Укрінформ
Об'єднані територіальні громади зможуть взяти участь у проекті з розвитку соціальних послуг "Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг".

Проект реалізується Програмою "U-LEAD з Європою" спільно з Міжнародною благодійною організацією "Партнерство "Кожній дитині", повідомляє портал "Децентралізація"

"Програма "U-LEAD з Європою" запрошує об’єднані територіальні громади (ОТГ) до участі у проекті "Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг". Мета проекту – покращити добробут вразливих категорій населення шляхом розвитку потенціалу керівників та спеціалістів соціальної сфери об’єднаних територіальних громад у запровадженні моделі інтегрованих соціальних послуг", - йдеться у повідомленні.

ОТГ, які пройдуть конкурсний відбір, пройдуть комплексну програму навчання у сфері соціального захисту та розвитку соціальних послуг, отримують консультативну підтримку при розробці власних проектів для покращення якості соціальних послуг на своїх територіях.

Зокрема за результатами проекту ОТГ зможуть визначити систему організації соціальної підтримки та соціального захисту; визначити пріоритети щодо розвитку спектру соціальних послуг відповідно до потреб громади; запровадити інноваційні методики та технології соціальної роботи.

Проект триватиме з листопада 2018 до серпня 2019 року. Заявки на участь приймаються до 20 жовтня. Результати відбору будуть повідомлені громадам до 30 жовтня 2018 року.

Читайте також: У Корнинській ОТГ складають плани на 9 років

Більш детальна інформація про проект на сайті "Децентралізація"

Програма "U-LEAD з Європою" фінансується спільно  Європейським Союзом і державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією і підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-