Підозрюваному в подвійному вбивстві підлітку з Павлограда продовжили арешт

Підозрюваному в подвійному вбивстві підлітку з Павлограда продовжили арешт

Укрінформ
Колегія суддів Амур-Нижньодніпровського районного суду Дніпропетровської області продовжила розгляд справи стосовно резонансного вбивства, у якому підозрюється учень однієї зі шкіл Павлограда, подовжила термін тримання його під вартою до 29 листопада.

Про це повідомили у прес-службі Апеляційного суду Дніпропетровської області.

«Сьогодні підозрюваному продовжили міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 29 листопада 2018 року та завершили дослідження матеріалів справи. Наступне засідання по справі відбудеться 17 жовтня 2018 року», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Одесита, який облив підлітка сірчаною кислотою, відправили під домашній арешт

Як повідомляв Укрінформ, у Павлограді Дніпропетровської області поліція затримала 11-класника за підозрою у скоєнні подвійного вбивства. Жертвами хлопця вночі 10 березня стали сусіди - 30-річний батько та 4-річний хлопчик, яких він зарізав після того, як розбивши скло вікна проник до сусідського будинку. Від отриманих ножових поранень вони загинули. Мати - 35-річна вагітна жінка отримала численні ножові поранення та була доставлена до лікарні. З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж кустарного виробництва. Правоохоронці встановлюють всі обставини злочину та мотив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-