У Львові почали вмикати тепло

У Львові почали вмикати тепло

Укрінформ
Опалювальний сезон вже розпочався у двох бюджетних установах Львова - обласній клінічній лікарні та оранжерейно-тепличному комплексі Національного університету імені Івана Франка.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

"На основі листів-звернень від керівників установ розпочато подачу опалення до обласної клінічної лікарні та оранжерейно-тепличного комплексу ЛНУ ім. І. Франка", - йдеться у повідомленні.

В опалювальному сезоні 2018-2019 року підприємство "Львівтеплоенерго" подаватиме опалення до більше 1600 житлових будинків, 198 освітніх закладів (школи, садочки) та 46 медичних закладів (лікарні, поліклініки). Підприємство "Залізничнетеплоенерго" подаватиме опалення до 525 житлових будинків, 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ.

Вже із середини вересня "Львівтеплоенерго" розпочало заповнення водою теплових мереж та внутрішньобудинкових систем опалення житлового фонду і бюджетних установ. Підставою є підписані акти готовності будинків до зими. Станом на сьогодні акти підписані у 1540 (95,2%) будинках, які обслуговує це теплопостачальне підприємство. Із них 518 уже заповнені водою.

Читайте також: Гаряча вода у киян з’явиться після підписання мирової з Нафтогазом — Кличко

Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, із середини вересня розпочато поетапне заповнення водою теплових мереж і внутрішньобудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, у разі виявлення якихось пошкоджень, ліквідувати їх, не наражаючи мешканців на дискомфорт через відсутність тепла у холодну пору року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-