Майже 600 компаній взяли участь в AGROEXPO-2018 у Кропивницькому

Майже 600 компаній взяли участь в AGROEXPO-2018 у Кропивницькому

Фото, відео
Укрінформ
На рекордній виставковій території 125 тис. квадратних метрів її відвідали понад 31 тис. людей та взяли участь 592 компаній.

Про це заявив під час підсумкової прес-конференції директор ТОВ "Украгроекспо" Ігор Глібко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цьогоріч виставка пройшла на рекордних 125 тис. квадратних метрів. Ця виставка входить в десятку найбільших в Європі. Цієї осені в ній взяли участь 592 компанії. Це учасники з різних країн, а саме з України, Німеччини, Польщі, Південної Кореї, Туреччини та інших", - наголосив Глібко.

Упродовж виставкових днів було зареєстровано понад 31 тис. учасників. Серед них відвідали захід делегації з Білорусі, Молдови, України, Німеччини, Туреччина та інших країн.

Читайте також: У Кропивницькому створять інформаційний центр для туристів

У рамках агропромислової виставки також був організований "Покровський ярмарок", традиційно відбувся конкурс "Гарбуз велетень". Вже вдруге поспіль на конкурсі переміг житель села Кожанки Київської області Валерій Помазан, гарбуз якого заважив 43,5 кг. Торік він виростив овоч вагою 46,8 кг.

Гарбуз-рекордсмен / Фото: Семенюк Дмитро, Укрінформ

Завершальним дійством заходу стали Міжнародні змагання - Етап Кубка світу “AGROEXPO strongman CUP 2018”, в яких перше місце зайняв поляк Рафал Кобиляж. Друге та третє місце між собою розділили українці Павло Кордіяка та Павло Гайша. Головний суддя змагань - найсильніша людина світу 2004 року Василь Вірастюк.

Нагадаємо, міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2018 тривала у Кропивницькому з 26 по 29 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-