З сесії Вінницької облради пішли одразу дві фракції

З сесії Вінницької облради пішли одразу дві фракції

Укрінформ
Сесію Вінницької облради закрили через відсутність кворуму у зв’язку з відмовою фракцій ВО «Батьківщина» та партії «Самопоміч» брати участь у подальшій роботі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Взагалі, на початку засідання у сесійній залі були присутні 65 депутатів, після перерви зареєструвалися 49. Проте фракція «Самопомочі» заявила, що не буде брати участі у  сесії через відмову колег підтримати запропонований одним з її депутатів варіант Бюджетного регламенту облради.

Представники «Батьківщини» також вирішили не брати участь у подальшому голосуванні.

Після демаршу представників цих фракцій у сесійній залі зареєструвалося лише 27 із 84 депутатів, і голова Вінницької облради Анатолій Олійник був змушений закрити сесію, після чого зібрав керівників депутатських фракцій і груп на погоджувальну нараду.

Читайте також: У Чернігівській облраді заявили, що меморандум з Укрпоштою зупиняти не можна

Сьогодні депутати встигли розглянути лише 6 питань із 75-ти, що були включені до порядку денного сесії. Зокрема, без розгляду залишилися низка кадрових питань, рішення про компенсацію вартості навчання за контрактом для студентів-атовців та їхніх дітей, створення природоохоронних територій, програми  відтворення родючості грунтів та підвищення лісистості території, зміни до низки обласних програм тощо.

Фото: Wikimapia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-