Депутату райради на Миколаївщині оголосили підозру у побитті журналіста

Депутату райради на Миколаївщині оголосили підозру у побитті журналіста

Укрінформ
На Миколаївщині прокуратура оголосила підозру депутату райради за насильство щодо журналіста й хуліганство.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«Прокурором Миколаївської області надано правову оцінку конфлікту між депутатом однієї з районних рад та журналістом інтернет-видання, який супроводжувався порушенням громадського порядку, нецензурною лайкою та побиттям, що мав місце у вересні цього року. 27 вересня депутату повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 345-1 та ч. 2 ст. 296 КК України (погроза або насильство щодо журналіста та хуліганство)», - йдеться у повідомленні.

Також зареєстровано та розслідується кримінальне провадження за фактом побиття цього депутата у цей же день групою осіб. На даний час деяких осіб вже встановлено.

Хід розслідування кримінальних проваджень взято прокуратурою Миколаївської області на контроль.

Читайте також: Напад охорони Медведчука на журналістів: Сюмар хоче почути звіт поліції на комітеті ВР

Як уже повідомляв Укрінформ, 8 вересня до поліції надійшло повідомлення від головного редактора одного з інтернет-видань про те, що двоє чоловіків (один з яких депутат Новоодеської райради Володимир Войченко), в кафе спричинили йому тілесні ушкодження. При цьому журналіст зазначив, що даний інцидент він пов’язує із своєю професійною діяльністю.

Того ж вечора до поліції надійшло повідомлення про звернення до медичного закладу із забоями обличчя і тулуба мешканця м. Нова Одеса, який повідомив, що тілесні ушкодження він отримав внаслідок побиття невідомими чоловіками біля розважального закладу. Постраждалим виявився депутат, на якого вказав журналіст. Він також звернувся до поліції із відповідною заявою, в якій зазначив, що невідомі особи, нібито у супроводі журналіста, побили його та пошкодили автомобіль BMW.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-