Суд відправив до СІЗО підозрюваного у замаху на Михайлика

Суд відправив до СІЗО підозрюваного у замаху на Михайлика

Укрінформ
Підозрюваному у замаху на громадського діяча Олега Михайлика обрали запобіжний захід у вигляді двох місяців перебування під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє "Думська".

"Торніке Н. відправили до слідчого ізолятора без можливості вийти на свободу під заставу. Бійці «Корду» відтіснили від підозрюваного його сестру, після чого чоловіка відвезли", - йдеться у повідомленні.

Підсудного привезли у зал на каталці: він стверджує, що паралізований, хоча є дані, що у нього знерухомлена лише одна рука.

Інтернет-видання УСИ повідомляло, що під час судового засідання з'ясувалося, що  підозрюваний Торніке притягувався до відповідальності за ст. 286 Кримінального кодексу ("Порушення правил дорожнього руху"). За попередньою інформацією, йдеться про аварію, в якій Торніке дістав пошкодження і став інвалідом.

Читайте також: Напади на активістів: Луценко їде в Одесу на нараду з МВС

Як повідомлялося, 22 вересня в Одесі стріляли у громадського діяча, голову міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. Для розслідування нападу на Михайлика створено посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли співробітники СБУ.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна, слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста, більшість з них пов'язана з його громадською діяльністю.

25 вересня стало відомо, що правоохоронці затримали трьох підозрюваних у нападі на Михайлика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-