Австрійський фермер інвестує $3 мільйони в агробізнес на Черкащині

Австрійський фермер інвестує $3 мільйони в агробізнес на Черкащині

Укрінформ
На Черкащині австрійський фермер Томас Бруннер вирощує свиней без застосування антибіотиків. Зараз він придбав ще один тваринницький комплекс, у реконструкцію якого збирається вкласти 3 мільйони доларів.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

"Австрійський фермер Томас Бруннер має намір побудувати ще один свинокомплекс на Черкащині. Фермер вже придбав непрацюючий тваринницький комплекс у Кам’янському районі Черкаської області, який має намір реконструювати під вирощування свиней без застосування антибіотиків", - йдеться у повідомленні.

За словами фермера, поки там є тільки стара будівля колишнього колгоспу. Потрібно робити ремонт і купувати обладнання. Для реалізації подібного проекту знадобиться близько 3 млн доларів.

Нині підприємець вже розвиває комплекс в с. Томашівка, що на Уманщині, де одночасно утримується близько 5 тис. голів свиней.

"У планах на найближчі пару років - збільшити поголів’я мінімум в два рази, до 10 тис. голів. На базі нинішнього свинокомплексу можемо наростити поголів’я до 6,5 тис. голів. На новому свинокомплексі також в перспективі хочемо вирощувати 7-8 тис. голів свиней", – зазначив Бруннер.

Читайте також: Фермери мають стати вигодонабувачами держпрограм із підтримки АПК - Гройсман

Паралельно фермер має намір побудувати забійний цех при першому свинокомплексі, що відкриє перспективу виробництва власної готової продукції.

Бруннер працює на Черкащині з 2006 року, відколи разом з родиною придбав тут непрацюючий тваринницький комплекс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-