Влада Харкова запевняє, що попри борги метро не зупиниться

Влада Харкова запевняє, що попри борги метро не зупиниться

Укрінформ
У Харкові міський електротранспорт не зупиниться, хоча є борги за електроенергію.

Про це сказав журналістам заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури Євген Водовозов, коментуючи інформацію у мережі про можливі обмеження подання електроенергії трамвайним і тролейбусним депо, а також Харківському метрополітену, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У міської влади немає конфлікту з АК "Харківобленерго" відносно заборгованості за електроенергію з боку комунальних транспортних підприємств", - відзначив Водовозов.

За його словами, поточна заборгованість перед Харківобленерго є, хоча конфлікту точно немає: "Ніяких відключень не планується. У нас немає побоювань, що може зупинитися міський транспорт".

Читайте також: Національне надбання: радіотелескоп під Харковом

"Обленерго вимагає погашення заборгованості, і це нормально. У нас склалися рівні, нормальні взаємовідносини. Місто готується до опалювального сезону, гроші спрямовуються на підготовку до зими, і обленерго входить в наше становище", - пояснив Водовозов.

За його словами, до кінця місяця або у перших числах жовтня "ситуацію буде виправлено".

Водночас 26 вересня на сайті Харківобленерго з'явилося повідомлення про те, що у зв'язку із заборгованістю за спожиту електроенергію буде здійснено обмеження електропостачання об'єктів підприємств-неплатників. Як сказано у повідомленні, загальний розмір боргів КП "Харківський метрополітен" і КП "Міськелектротранссервіс" перевищив 35 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-