На Донеччині повернулися до ремонту дороги

На Донеччині повернулися до ремонту дороги "Бориспіль-Запоріжжя-Маріуполь"

Укрінформ
У Донецькій області відновили ремонт на двох ділянках траси державного значення (Н-08) Бориспіль-Запоріжжя-Маріуполь, вартість робіт становить майже 40 млн грн.

Про це 26 вересня на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

"Відновили роботи з середнього поточного ремонту на трасі Н-08 від кордону Запорізької області у напрямку Маріуполя... Ці дві ділянки загальною довжиною 10,1 км - так звані "перехідні" об‘єкти з минулого року. Вартість їх ремонту становить 39,9 млн грн: 30,1 млн грн профінансовано з державного бюджету, 9,8 млн грн - з обласного в рамках так званого митного експерименту", - написав очільник області.

За його словами, на ділянці довжиною 6 кілометрів вже завершуються роботи з укладання вирівнюючого шару покриття із крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Верхній шар буде улаштовано зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Крім того, у цьому році верхній шар буде нанесений і ділянці на під‘їзді до Маріуполя, довжина якої 4,1 км, додав Куць.

Читайте також: Аварія на трубопроводі залишила без води 10 міст на Донеччині

Він нагадав, що дорога загального користування державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя(через Кременчук)- Маріуполь проходить через Київську, Черкаську, Полтавську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Запорізьку та Донецьку області. Її загальна довжина - 644,4 км, в межах Донецької області- 41,5 км. У цьому році середнім поточним ремонтом буде відновлено 10,1 км, а незабаром й решту 31,4 км. Відповідна проектно-кошторисна документація з комплексного відновлення траси вже розроблена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-