Аварія на трубопроводі залишила без води 10 міст на Донеччині

Аварія на трубопроводі залишила без води 10 міст на Донеччині

Укрінформ
На Донеччині 10 населених пунктів (3 міста і 7 селищ) залишаються без води через порив трубопроводу та зупинку насосної станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу.

Про це в середу кореспондентові Укрінформу повідомили в комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу».

«Так, учора вдень був виявлений порив трубопроводу і зупинена насосна станція першого підйому Південнодонбаського водопроводу. Через це зараз не подається вода в міста Волноваху, Докучаєвськ, Вугледар, а також селища Новотроїцьке, Володимирівка, Октябрське, Ольгинське, Благодатне, Ближнє, Ясне», - сказали в Компанії.

Також зазначили, що зараз йде узгодження щодо ведення ремонтних робіт і вирішення цієї проблеми водопостачання населення. 

Читайте також: Авдіївці та Мар'їнці знову дали воду

У КП «Вода Донбасу» пояснили, що від насосної станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу (ПДВ) вода з каналу «Сіверський Донець-Донбас» надходить на чотири фільтрувальні станції: Карлівську, Великоанадольську і Старокримські №1 і №2.  Подання води на Карлівську і Старокримські фільтрувальні здійснюватиметься з резервних водосховищ. Оскільки Великоанадольська фільтрувальна станція резервного джерела водопостачання не має, у перелічені населені пункти, які отримують воду з цієї фільтрувальної, в період виконання ремонтних робіт вода подаватися не буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-