Після замаху на Михайлика поліція і Нацгвардія взялись за “кримінальну” Одесу

Після замаху на Михайлика поліція і Нацгвардія взялись за “кримінальну” Одесу

Укрінформ
Національна поліція України і Національна гвардія розпочинають профілактичні заходи з протидії злочинності в Одесі.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін у вівторок на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні силами Національної поліції та Національної гвардії ми починаємо профілактичні заходи в Одесі. Раніше влітку ми доволі ефективно провели профілактичне відпрацювання всієї Одеської області, мета якого була не допустити скоєння злочинів відносно відпочивальників", - зазначив він.

Що стосується замаху на громадського активіста Олега Михайлика та інших тяжких злочинів, вчинених проти громадян України, то, за словами Аброськіна, поліція робитиме все можливе, щоб злочинці були встановлені та притягнуті до кримінальної відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, 22 вересня в Одесі стріляли у громадського діяча, голову міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ст. 15 і ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Для розслідування нападу на Михайлика створено посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли співробітники СБУ.

23 вересня в Одесі близько сотні людей вийшли на протест, вимагаючи від правоохоронців розслідувати напад на Михайлика.

Читайте також: В Одесі запустять моніторинговий центр для координації дій з активістами

Генпрокурор Юрій Луценко 24 вересня повідомив, що провів нараду з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, і посилена група правоохоронців з Києва вилетіла до Одеси.

Начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін зазначив, що слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста, більшість із них пов'язана з його професійною діяльністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-