У звільненому прифронтовому селі на Луганщині відкрили фельдшерський пункт

У звільненому прифронтовому селі на Луганщині відкрили фельдшерський пункт

Фото
Укрінформ
У селі Катеринівка Попаснянського району Луганської області за участі командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відкрито відбудований фельдшерсько-акушерський пункт.

Про це повідомляється на офіційній сторінці операції Об’єднаних сил у Facebook.

«Відроджений ФАП розрахований на обслуговування 259 мешканців (з них 17 дітей). Для села, яке зазнало на собі всі біди та злидні окупації, це знакова подія. Відновлений за дорученням Президента України і за рахунок районного бюджету ФАП відчиняє свої двері у присутності захисників України, які гарантують, що нога окупанта більше не ступить на Катеринівську землю», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що селяни, особливо люди похилого віку, сприйняли довгоочікуване відкриття фельдшерсько-акушерського пункту із захопленням. Відтепер вони мають свій “куточок здоров'я, де можуть і тиск поміряти, і отримати консультацію та медичну допомогу”.

Читайте також: У прифронтовій Луганщині у спортивних гуртках займаються 8 тисяч дітей

Відкриття пункту першої невідкладної медичної допомоги в прифронтовому селі свідчить про те, що мешканці населених пунктів, які знаходяться в районі проведення бойових дій, не залишаються поза гуманітарних ініціатив держави та командування Об’єднаних сил.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-