Порошенко привітав чернігівців із Днем міста

Порошенко привітав чернігівців із Днем міста

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав жителів Чернігова з Днем міста та з 75-ю річницею вигнання нацистських загарбників.

Вітання опубліковане на сайті глави держави.

“Сучасний Чернігів — це північна фортеця України, обласний центр, що разом із країною прямує шляхом євроінтеграції, змінює й осучаснює своє обличчя, не втрачаючи при цьому своєрідності. Він стає привабливішим не лише для туристів — любителів української старовини, а й для європейських партнерів, зацікавлених у плідній співпраці”, — зазначив Президент.

Глава держави також наголосив, що головне багатство Чернігова — люди, які невтомно працюють на благо свого міста й країни. Він висловив переконання, що результатом цієї роботи буде щасливе, заможне й комфортне життя у місті над Десною.

Читайте також: У Чернігівській облраді заявили, що меморандум з Укрпоштою зупиняти не можна

Водночас Президент нагадав, що Чернігів як центр одного з найбільших князівств Київської Русі, а пізніше — героїчного козацького полку, губернії та області, завжди був осередком духовного, громадського та культурного життя, містом патріотів, які високо цінували й активно розвивали українську освіту й культуру, а в часи небезпеки мужньо й непохитно ставали на захист рідної землі.

Порошенко побажав Чернігову розвитку й процвітання, а його жителям і гостям - втілення y життя найзаповітніших мрій та найамбітніших задумів, миру, добробуту і впевненості у щасливому майбутньому України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-